Bill Maher förklarar det statliga hotet mot medborgerliga rättigheter

Det är synd att det krävs komiker för att föra fram samhällskritik till den breda massan, men det är åtminstone en tradition sedan vi hade hovnarrar. Det är synd att Wikileaks måste offra sig när massmedia gör något annat.

Uppdaterat: Beelzebjörn har samma video i Linkage.

Intressant?

Annonser

4 kommentarer

 1. Peter Andersson · ·

  Var inte Maher stockkonservativ tidigare?

 2. Banne mig tungt. Att kritisera staten är en otappad marknad i Sverige för komiker. Hade vairt kul om någon tog och gjorde sig en förmögenhet på det området. Kommer att tänka på ett seminarie med LO Landin där jag var ofrivillig ljudtekniker (ljudteknikern hade brutit benet 30 minuter före seminariet, så jag kastades in framför ett mixerbord för första gången). LO pratade om det svarta hål som uppträder när en banbrytande produkt inträder på marknaden. Ta t.ex. Iphone. Idag finns det gott om kringprodukter, men när den kom fanns där knappt några. Svart hål mao. På samma sätt profiterar Bill Maher i en branch där han saknar konkurrens. När staten blev repressiv följde media med, Bill såg hålet och gick i motsatt riktning

 3. hehe… Mitt favoritklipp.

  http://outad.blogspot.com/2010/06/linkage.html

  great minds think alike 😉

  1. Jag misstänker att jag hittade videoreferensen från just din blogg. Du var ju trots allt tre dagar tidigare. 😉 Uppdaterat med länk dock.

%d bloggare gillar detta: